Evenementen

Genieten van je Land Rover...

Bas4cars vindt u jaarlijks op een aantal evenementen of activiteiten die wij een warm hart toedragen. U vindt ons in 2016 op de volgende evenementen/locaties:

- 13 maart 4x4 vakantiebeurs van de LRCH
- 19/20 maart de Lowgearexperience
- Jaarlijkse Kidzbase support dag
- Medio september LROWA weekend

 

Low Gear experience


Bas4Cars organiseert samen met 2 andere ondernemers de Low Gear Experience, een familie dagevenement voor Land Rover rijders.
Over onverharde paden rijden we naar een drietal terreinen alwaar een parcours is uitgezet in drie moeilijkheid gradaties. Ook de te rijden routes zijn opgedeeld, zo is er de Adventure en de Adventure Plus route. Aan het einde van de dag komen alle routes weer samen op een prachtig en uniek 4×4 terrein waar iedereen zich kan vermaken. Of je nu met een luxe Range Rover komt of met een geprepareerde Defender. Er is voor elk wat wils, voor de onervaren rijders met normale wegbanden tot de XX-treme gelierde mud diggers…

Voor meer info zie http://www.lowgearexperience.nl

Kragle Polen

Bas4Cars organiseert in samenwerking met SVL Support jaarlijks in maart en november een reis naar Kragle, Noord-West Polen. Tijdens deze reis wordt met een groep auto’s deelgenomen aan verschillende offroad activiteiten, in het prachtige en gevarieerde landschap van Kragle. Het bijzondere aan het terrein is dat het een duizend hectare aaneengesloten privéterrein betreft, waar nagenoeg alles mogelijk is. Zo werd tijdens een van de reizen de wens van een deelnemer werkelijkheid: een brug te bouwen van boomstammen en hier zelf overheen rijden. Deze wens kon met gemak en plezier ingewilligd worden. De groepen worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, zodat  gelijkgezinde en vergelijkbaar ervaring niveaus bij elkaar komen. De accommodatie tijdens deze reizen is goed geregeld met een net Hotel of Jachthut die gebruikt kan worden. Lokaal hebben we goede contacten, zodat we in geval van problemen voldoende zelfredzaam zijn. Wie aan deze reizen wil deelnemen, moet overigens in het bezit zijn van een lier en terreinbanden. Zonder deze benodigdheden is deelname uitgesloten!

Route 66

Een aantal keer per jaar organiseert Bas4Cars de route 66 in samenwerking met Jan Ton. Dit is een leuke 4×4 route die gereden kan worden in de regio Noord Limburg. Onderdeel van deze rit zijn een leuke lunchpauze en genieten van de prachtige natuur, maar ook voor de ervaren 4×4 rijder zal er voldoende uitdaging zijn. Voor deelname dient u de agenda in de gaten te houden.
event route66

LROWA (Land Rover Outdoor Weekend Ardennen)

Het derde weekeinde van september organiseren Bas4cars, Camping MAKA en VARG-Outdoor het Land Rover Outdoor Weekend Ardennen. Dit is een gezellig en jaarlijks terugkerend weekend, waarbij de Land Rover en de erbij behorende Outdoor-Lifestyle centraal staan. Het weekend is gericht op gezinnen, waarbij verschillende (gezins-) activiteiten mogelijk zijn. Zaterdags kan er terrein of een bolletje pijltje tocht gereden worden. Zondags zijn er veelal gezinsactiviteiten zoals een bijltje maken, blaaspijp- en buksschieten of kookactiviteiten. Dit weekend is voor mensen die:

  • Een Land Rover bezitten
  • Die de natuur en rust respecteren…
  • Die graag willen weten waartoe hun 4×4 in staat is…
  • Die gewoon met gelijkgestemden willen kamperen en genieten…
  • Die kennis willen maken met dit uniek stukje natuur…
  • Die de Land Rover “beleven” en niet alleen “rijden”…

logo LROWA

Deelnemen kan uiteraard via het inschrijven op de website. www.landroveroutdoorweekend.nl